West Mall Ploiesti,west,mall,westmall,ploiesti,vest,mall ploiesti vest,westmallploiesti,shopping,cinema,fast-food,restaurant,jocuri

West Mall Shopping Center and Offices

Un spatiu compact, un mall la indemana, in adevaratul sens al conceptului “one stop shop“!

West Mall Ploiesti,west,mall,westmall,ploiesti,vest,mall ploiesti vest,westmallploiestiAccesibilitatea si patrunderea facila in structura noastra de retail(de 5 niveluri + demisol) a fost unul din principalele aspecte pe care le-am avut in vedere in raportarea la consumator, astfel ca acesta sa gaseasca reunite activitati comerciale si de entertainment, precum si servicii, intr-o ambianta moderna si eleganta.

Astfel, odata ce soseste la WEST MALL clientul nostru va beneficia de o atmosfera vibranta, ce se desfasoara pe cele 4 nivele ale mall-ului(demisol + 3 niveluri) in modul cel mai urban, in adevaratul sens al cuvantului, unde petrecerea timpului liber la terase, la cafenele sau fast-food va fi mai recreativa avand shopping-ul dar si serviciile utile aproape. Acesta este “one stop shop“, o oprire ce merita facuta!


West Mall Ploiesti,west,mall,westmall,ploiesti,vest,mall ploiesti vest,westmallploiestiCele doua etaje superioare ale mall-ului sunt concepute sa gazduiasca birouri, cabinete, agentii, ca si o sala de fitness, sala de jocuri, sau salon cosmetic, iar subsolul este de asemenea gandit pentru “big” market, servicii de curatatorie, s.a. Deasupra cladirii se poate amenaja o terasa ce beneficiaza de o vedere de ansamblu, demna de invidiat!Amplasare

West Mall Ploiesti,west,mall,westmall,ploiesti,vest,mall ploiesti vest,westmallploiestiAflat in Cartierul de Vest, binecunoscut ca avand o populatie tanara si dinamica, amplasarea sa este cu adevarat un avantaj.

Zona de vest a orasului este o zona de mare concentratie urbana, dar si zona comerciala, aici regasim supermarket-uri precum BILLA, ALTEX, LIDL, PROFI si benzinaria OMV.

WEST MALL beneficiaza de o zona de mare trafic, avand totodata avantajul unei imprejurimi asezate.